Så skal du med til vores fællesspisning sammen med alle artisterne. Vi har lejet hele den hyggelige restaurant FOLDEN, der disker op med lækkerier som du kan nyde i godt og magisk selskab. Undervejs har Rune Klan også noget, som han gerne vil snakke med os om.
Dørene åbnes kl. 17.00. Første ret står på bordet kl. 17.30 og kl. 19.15 forlader vi restauranten og går samlet til teatret (det tager 4 minutter). Her optræder Ben Hart med sit soloshow kl. 19.30 og senere på aftenen er der så også Magic Fight Night. Husk at købe billetter til disse to shows, hvis ikke du allerede har klaret den sag. Bagefter hænger vi ud i backstage-lokalet på Teaterhotellet (hvor du er velkommen, også selvom du ikke bor der). Det bliver dæleme en god aften!
Adressen er:
Folden, Levysgade 16, 8700, Horsens
Menuen:
Kokkene bag Folden og Black Sheep Gourmet er kendt som byens bedste. Du kan vælge imellem de to nedenstående menuer:
Den første med gris som hovedret, den anden med en kanon lækker vegetarret (kokkens egne ord).
Prisen:
Kr. 350,- inkl. velkomstdrink. Yderligere drikkevarer kan købes i baren. Der er vand på bordene.
Tilmelding:
Kan du klare lige herunder. Skal du bestille til flere, skal de trykkes igennem separat. Vi skal have den senest på tirsdag d. 8. oktober. Der er ikke flere pladser.
Betal gerne på forhånd via MobilePay (5286KF) eller i rede penge når vi ses.
Velkomst og snacks
Saltede røgede mandler
Manzanilla oliven
Forret
Mosaik af torsk med marinerede agurker, håndpillede Skagen rejer,
luftig miso sauce, sprøde croutons, friske radiser og dild
Hovedret
Glaserede frilandsgris i aromatisk bbq, stegt blomkål med karamelliseret blomkålspure, ristede hasselnødder og sauce af brunet smør og soya samt friske granatæbler,
hertil danske kartofler med smør og løvstikke
Velkomst og snacks
Saltede røgede mandler
Manzanilla oliven
Forret
Mosaik af torsk med marinerede agurker, håndpillede Skagen rejer,
luftig miso sauce, sprøde croutons, friske radiser og dild
Hovedret
Brændt blomkål i aromatisk bbq med karamelliseret blomkålspure,
ristede hasselnødder og sauce af brunet smør og soya samt friske granatæbler,
hertil danske kartofler med smør og løvstikke